Bilder från Lederhosen Land!

Joni och Sandra i Lederhosen Land
Merr och Pipp återförenade!

i Lederhosen Land
Lisa och Sandra utanför Riksdagshuset.


Berlin Hauptbahnhoff


En fin kyrka i Angermunde


Oh, en fin, bra tysk film! Kein Ohr Hasen.


En fin gata i Greiffenberg


Borgen vi gick och kikade på


På Fritz Club.


Pipp stolt och gla!


Sandra i väntan på tåget.


Självklart är dessa inte alla bilder men ett litet urval. birabong barabing.

how patetic this must sound...

Men efter fyra dagar i lederhosen land så är faktiskt det första jag gör när jag kommer hem är att knäppa på datorn och börja farma på farmville. Fast om jag ska vara helt ärlig så läste jag en kalle serie först men farmville låg ändå överst på listan på något kontigt sätt. Har börjat packa upp resväska och kan inte fatta att jag slösat så!!!
Men när jag tittar efter verkar det ändå inte vara så mycket grejer. Man får ändå tänka att vi åkt mycket U-Bahn, S-Bahn och tåg och till och med buss och det kostar lite det med.

Hann med en hel del i under dessa fyra dagar iaf. ´HELT UNDERBART VAR DET! Fina miljöer, trevliga människor och god mat och massa GODIS! jippi. Färskt bröd varje morgon.

Om jag hade hittat det som Sandra hittat nu kan jag inte lova att jag skulle komma hem. På ett sätt kan jag förstå om hon väljer att inte komma hem, men på ett själviskt sätt, vill jag ju det. Jag säger bara att jag på något vänster säkert skulle förstå. Då skulle jag dessutom ha en giltig anledning för att åka till Tyskland lite då och då också. Haha.

Idag är det iallafall fredag. Jag kom hem från lederhosen land i Måndags kväll och på tisdag morgon bar det av till Strängnäs och börja jobba. tralla la la la. Asfaltering och stenplock + reperation av en stentrumma. Det är livet på en pinne det!

Idag fyller Mor 41 år och därför ska vi över till Syster på middag om inte en alltför lång framtid. 

nu är det rakaste spåret som gäller and don't forget it! 

bränmärkt i svennens land!

Aldrig! att jag smörjar in med den där salvan igen. Gjorde ju skitont, man kan ju tycka att det räcker med den smärtan som uppstod när man skaffade sig såret men nej nej,självklart inte. Vi ska straffas genom hela läkningsprocessen också. Tack och hej du din leverpastejslimpa som jobbar på apoteket. Det hon skulla ha sgat var.- Men ohnej stackarns lilla dig dig som kommer här, nu ger jag dig en magisk kaka så kommer allting bli bra sen. 

Ja du din leverkorv, tänk på det till nästa gång du lurar oskyldiga tonåringar!

Lederhosen land och kortison salva!

Sitter i lägenheten och väntar på att Diktatorn (pappa) ska komma. Han ska skjusa mig och Lisa till flyplatsen där vi sedan ska fara till kära Sandra i Lederhosen land! (tyskland) det kommer bli en fullspäckad helg med svaller, dumma kommentarer och dåliga skämt.

Var på intrevju idag å hoppas på en heltidstjänst eller iaf extra jobb. Ett extra jobb ger iaf erfarenhet, det ger ej arbetslöshet!

Gjorde världes tabbe också! skulle prova vaxa bikinilinjen men vågade inte riktigt så skulle prova på benet. Men efter att ha provat kom jag på att det gjorde ont och tänkte skit samma. Detta var igår och idag tänkte jag, vi tar hårborttagningkräm för att få bort den aplikna genen på benen.  A jo tjena liksom. Jag hade glömt ta bort vaxet så det området var redan irriterat och när jag hade på krämen började svida som attans. Nu gör det apit ont! Gick till apoteket och fick lite skamset fråga om råd. Liknades tydligen med brännskada och tamifan så är det så det känns också så nu. Så nu blir det kortison salva morgon och kväll i en vecka. haha, som att jag kommer komma ihåg det.

Vi börjar ikväll mina kära vänner. Håll räkningen!

Nu ska jag packelipacka och städa innan Diktatorn kommer oh kan börja gnälla på något sånt igen. och... avsluta min baugett med kycklingröra! jumma, smaskens vad gott.

Auf wiedersehen!

trötta armar efter en lång dag.

Egentligen har dagen inte varit så lång. Jag slog upp mina vackra gröna runt elva i förmiddags och sen dess har allt bara rullat på. Åkte med far min till stan och köpte klädfärg. Ska nämligen färga en "klänning" svart som jag ska ha på halloween hade jag tänkt. Tänkte även passa på att färga en ruskit ful blus eller shorta som är begie. finns det någon tråkigare färg än begie? I don't think so!

Efter denna härliga handelstur, med fett hår kan jag tillägga, bar det över till farfars hus för vidare reperationer och underhåll där. Känns som det huset är ett hål av projekt som aldrih någonsinn kommer att ta slut, men har målat två skåp två gånger och ett skåp en gång idag. När vi kan börja ställa tillbaka saker kommer det att bli sehr sehr wunderschön!

Appropå det så blir nog inte min tyska bättre än vad det är just nu. Dålig. Har försökt tänka lite och sjunga på några bortglömde låtar men nej, hej hopp på kalle propp. Får köra på den engelska linjen eller helt enkelt vara en dummkopf och köra helt på svenska. Svensk kvinna ska tala svenska and that's it! Som ni märker självklart.

Nu ska jag snoka reda på en godispåse och tröstäta lite för att jag bor tillsammans med tre storrumpade marodörer. helt sant är det självklart inte, jag menar, de har ju inge rumpor någon av dem!

Hey Ho!

Döda kroppsdelar och lik överallt...

Självklart är det min älskade far som varit och slaktat ungkalven hos grannas idag och släpat med sig halva fanskapet hem. Isa, doggi doggi är självklart själaglad men det har hon också varit sedan hösten klampade in och förstörde mina varma glada shortsdagar. Det kan inta bara vara jag som älskar att knalla runt i shorts. De är så himma enkla att sätta på sig på morgonen, men icke nu längre. Nu är det långbrallor för hela slantelislanten!

En annan roliga sak är att min högerhand är helt död! Det måste varit efter att vi i torsdags på jobbet skulle asfaltera. Tro mig, det är lika roligt som det låter! Det vi skulle asfaltera är de hål vi gjort tidigare i veckan för att plocka upp sten i vägen som har tryckts upp av tjälen i marken och bildan bulor i vägen. S det vi nu skulle göra var att gräva upp dessa hål IGEN!, få fram rena tydliga kanter, lassa i asfalt, få asfalten jämn och sedan padda eländet. Det jobbiga i det hela är att få fram kanterna. jag har hackat och hackat med spadeln och det är antagligen därför min högerhand just nu är en klämfi zon. Jag är inte säker på att jag skulle klara av att öppna en syltburk om så mitt liv hängde på det.

Tittade på Idol idag gjorde jag också. Jag har ingen riktig favorit än men Camilla åkte, thank god! Hon var enligt mig bara för mycket.

Nej, nu ska jag ta och pallra mig ner i sängen och fortsätta pillre med tjejernas julklappar. I år är jag tidigt ute för jag är ju så oootroligt dålig med presenter och dessa kräver dessutom lite extra tid och omtanke.

See you later alligator!

Smörgåstårta och extra jobb

Nu har jag nästan blivit klar med veckans smörgåstårta. Har fått extra jobb hos pappa under tre veckor frammåt och då måste man bjuda till lite och baka en liten tårta utan att klaga!

Har tagit månadens mått uidag också och kändes lite bra iaf. Hoppas på nästa månad också och månaden efter det!

Fick ett mail från Arlanda, där jag sökte jobb tidigare. De hade sparat cv:n på sånna de tyckte var intressanta och skulle nu rekrytera till två stycken heltistjänster. Får nu se vad denna stigen bär! har en vecka på mig att öva inför intrevjun. Hoppas bara att jag jan lägga den på torsdag förmiddag. Jobbar ju mån-ons det veckan och tors eftermiddag far jag till min lilla strumpa i Tyskland!

Nej, du måsta jag lägga på ett kol om jag ska hinna hälsa på mamma i farfars hus, duscha, packa och titta på kurser till universitetet till våren!

RSS 2.0