Rubrik på dödfödda land

Att göra lista:
1. Religion uppsats
2. Svenska Analys
3. Mediakommunikation Redovisning
4. Matte
5 Engelska
6. personportätt

och så äger dom att det kommer bli mycket värre efter praktiken. Som jag sa till Repet idag
- Det är lika bra att leta upp ett rep och en stadig bjälke på en gång!
HAHA!

Ses när vi ses

Golvad

running train. det precis så jag känner, som att jag blivit överkörd av X2000.

Varför ska det alltid vara krångel?!
Jag hatar att vara tjej! det är bara massa intriger och ofta tas det aldig upp utan istället pratas det bakom ryggen på en.

JAG OGILLAR STARKT MIN KLASS!

Jag vill bojkotta min egen studentskiva, är det int underbart!


Hatobjekt och nyårslöften

Vem har inte ett hatobjekt?
Mitt är vår lärare i vårt huvudämne, jag menar jag vet inte ens varför jag går denhär utbildningen och hon bombarderar oss med saker vi ska göra. det kan inta bara vara jag som har märkt den här tendensen att lärare ofta tror att vi bara läser deras ämne och att vi borde prioritera just DET ämnet. HAHA! jo tjena, det slutar med att jag skiter i allt och tittar på en film som jag redan sett 50 miljarder gånger.

Sen är det de här  nyårslöfterna som alla ger vid nyår, jag gav inga direkt men ska försöka göra ett nyy försök med sockerberoendet.  Dra ner på Coca -colan vill säga och bara dricka på helger eller något. Det har fungerat bra denna vecka fast jag sitter som på nålar fram till klockan 22:00 då ica stänger och det finns inget jag kan göra år suget.

En annan sak jag försöker göra är att börja skriva ner allt jag lägger pengar på, det ser inte bra ut. Ska sluta äta, kostar för mycket. Men en positiv sak är att jag drar mig för att köpa godis och läsk för att det kommer hamna i min lilla budget bok.

RSS 2.0