Det är de små sakerna i livet....

Det är de små sakerna i livet som gör det värt att leva. Det är mitt nya favoritcitat. Gärna i samband med detta påpekar jag hur roligt det är att vara förkyld, eller att jobba hela valborg, ha illaluktande fötter, Upptäcka att jag har Aids och kanske har jag en begynnande finne på rumpan.

Som sagt, om det inte vore för dessa små saker så skulle jag inte uppskatta när jag är ledig eller kan andas genom näsan hyggligt normalt.

Over and out



happy mee

Lyxdag

Eftersom jag vaknade upp med snor i näsan, halsont och huvudvärk bestämde jag mig för att det var min rättighet att få glass. Ingen av mina så kallade vänninor hörsammade mitt rop på hjälp så jag fick ta saken i egna händer.



Mumsig Viennetta bara till mig...

I just Lööv happy endings...

Har nu precis tittat klart på Förhäxad säsong 8. Bara loveli! Jag ville strypa någon ibland eller så men nu vet jag hur det hela slutade iallafall.

Vi har haft mycket mysigt ihop, jag och min filmbox. Skratt, frustration och även några tårar.

I am gonna miss you love.




Jag känner mig levande!

Hur ska jag kunna göra annat med snön som vräker ned, fötterna som blir blöta bara jag försöker gå en meter ute i naturen.

Det är sånt här som får en att känna sig levande. Plus att jag får chans att gnälla lite. Det tycker jag ju om.



Delfinshow- Gran canaria

Yeeey!

Imorgon är det jobb igen! Glad idag men inte imorgon när jag ska upp klockan tre! Men bra att flygtrafiken börjar ta sig igen iallafall. Thank GOD! Vi vill ju inte bli arbetslösa nu när vi äntligen hittat jobb! Nej, nej.



Lina, sara och jag på Palmitos Park på Gran Canaria.

Känner mig arbetslös...

Det var kul i början men nu är det inte det längre...

Jag talar förstås om askmolnet från kära island. Det går inga flyg och det finns inget att göra på mitt arbete. Vi säljer inget vilket betyder att vi går med ganska stor förlust, jag menar, färskvaror som måste slängas och hyrorna är ju inte dirket gratis dem heller.

Kul om det fortsätter såhär. De har inte börjat varsla än men det är bara för att folk stannar hemma och tar ut semesterdagar och röda dagar.

Är det bara jag som känner till syndromet sist in, först ut?

Kul Jul sa arne.

RSS 2.0